Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Beesd denkt aan punt, maar ASH pakt er drie

Wedstrijdverslagen 729 keer gelezen

HELLOUW • De derby tussen ASH en Beesd was er één die alle kanten op kon. Voor ASH ging het de goede kant op. De thuisploeg won met 4-3.

“Op basis van vorig seizoen dacht ik dat we hier wel zouden winnen”, zei Beesd-trainer Dick Wammes. “Maar daarmee doe ik dit ASH wel tekort, want ze waren gewoon beter dan ik had verwacht.”

ASH-trainer Gilberto Smit besefte dat de uitslag ook anders had kunnen zijn. “Het kon vandaag echt alle kanten op, maar ik vind op basis van het geheel onze overwinning wel terecht.”

Beesd pakte door treffers van Hans Kroeze een 0-2 voorsprong. ASH maakte er voor rust 1-2 van door een doelpunt van Marijn Hak.

Halverwege de tweede helft keerde de thuisploeg de zaken binnen twee minuten helemaal om. Arnoud van Arendonk tekende voor de 2-2 waarna Geert de Heus de thuisploeg aan de leiding bracht.

Na de 3-3 van Jorn van den Broek dacht Beesd alsnog een punt uit Hellouw mee te nemen. “En daar was ik op dat moment ook tevreden mee geweest”, zei Wammes. Vlak voor tijd pakte ASH echter nog de winst, toen Danny Bijl er na een scrimmage 4-3 van maakte.

“We zijn goed gestart”, concludeerde Smit. “We hebben geprobeerd ons eigen spel te spelen. Dat lukte niet altijd, maar zeker over onze tweede helft ben ik tevreden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden