• Drechtstreek - Roda Boys.
• Drechtstreek - Roda Boys. Foto: Richard van Hoek Fotografie

Invaller Armand Selmani wijst Roda Boys/Bommelerwaard na rust de weg

Wedstrijdverslagen 1.301 keer gelezen

PAPENDRECHT • Roda Boys/Bommelerwaard was de hele wedstrijd de bovenliggende partij, maar ging in Papendrecht tegen Drechtstreek toch met een 1-0 achterstand de rust in.

De thuisclub was vanuit een benutte strafschop op voorsprong gekomen. De entree van Armand Selmani na de pauze maakte voor de ploeg uit Aalst het verschil. De Bosschenaar had geen basisplaats maar liet in drie kwartier, met een doelpunt en drie assists, zien daar toch wel aanspraak op te maken. Hij kwam in de ploeg nadat Sjors Maas in de pauze uitviel en Christiaan van Aalst een linie terugschoof om plaats voor hem te maken.

Op aangeven van Selmani kon Niels Loef de 1-1 binnenlopen. Een kwartier voor het einde stond Selmani aan de basis van de eerste treffer van de van OJC gekomen Kay Huijgens, 1-2. Een minuut daarna was het Armand Selmani zelf die uit een hoekschop van Mo Nikbakht, wat fortuinlijk, de 1-3 binnenwerkte. Selmani ging vervolgens nog neer in het strafschopgebied maar wist de penalty niet te benutten.

Een minuut voor het eindsignaal gaf hij wel de steekbal op Nikbakht, die ook zijn doelpuntje meepikte: 1-4.