Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Vianen wint eindelijk op eerste speeldag

Algemeen 522 keer gelezen

TIENHOVEN • Het is zeven seizoen geleden dat Vianen de competitie opende met een zege. Afgelopen zaterdag werd VIOD met 1-2 geklopt.

De eerste dertig minuten was Vianen een klasse beter dan VIOD. De beloning kwam er in de derde minuut toen Danny Stoffelen succes had met een hoge bal van 35 meter, die over de te ver voor zijn doel staande keeper zeilde: 0-1. De tricolores waren feller en zetten veel druk naar voren. De dreiging kwam vooral van de linkerflank. De thuisclub had daar geen antwoord op.

Met succes
In de twintigste minuut werd een verdediger dusdanig in het nauw gebracht door een voorzet van Justin Mouhmy dat hij de bal in eigen doel schoot: 0-2. VIOD paste zijn verdediging met succes aan door het gevaar over links in te dammen. Tien minuten voor rust kreeg Vianen maar niet weg voor zijn doel waardoor het 1-2 werd.

Rots
In de tweede helft bleven de gasten de bovenliggende partij. Met een schot op de lat was Stoffelen dichtbij zijn tweede treffer, en daarnaast kreeg de ploeg nog wat mogelijkheden. In het laatste kwartier speelde VIOD alles of niets, maar doelman Rick Leeman wierp zich op als rots in de branding.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden