Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Kerkwijk maakt gehakt van buurman Well

Wedstrijdverslagen 1.092 keer gelezen

KERKWIJK - Kerkwijk liet geen spaan heel van het arme Well. De teller stopte pas bij 6-0, na een 2-0 stand bij rust.

“De wijze waarop wij de competitie hebben geopend bevalt mij wel”, reageerde Kerkwijk-coach Nabil Bouchlal. “Hoewel deze tegenstander natuurlijk niet al te best was. Voetballend waren wij veruit de bovenliggende partij en hebben wij echt mooie doelpunten gemaakt.” 

De thuisploeg speelde bijna de gehele tweede helft ook nog met tien man omdat Hariz Poric er na zijn tweede gele kaart vanaf moest. Daarna verdubbelde de thuisclub de score nog. 

Onmachtig
Well-trainer André van Vugt stelt vast dat Well in kwaliteit heeft ingeboet. “Kerkwijk zit duidelijk in de plus en heeft geprofiteerd van een onmachtig Well, dat niet bereid was de mouwen op te stropen. Ja, dit voelt als een flinke tik op de neus. Wij hebben voor de pauze hooguit tien minuten meegedaan, maar na de 2-0 van Kerkwijk, op slag van rust, was het over en uit. Drie minuten na de pauze kwam Kerkwijk op 3-0, daarna hebben wij ons wel heel gemakkelijk naar de slachtbank laten leiden. Het positieve is dat wij vorig seizoen in de openingswedstrijd tegen Herovina met 7-0 verloren, dus zijn wij een doelpuntje vooruitgegaan”, is de wrange conclusie aan Wellse kant.

De doelpunten van Kerkwijk kwamen van: 1-0 Michel van den Hanenburg, 2-0 Daniël Gonçalves, 3-0 Michel van den Hanenburg, 4-0 Daniël Goncalves, 5-0 Jort de Jong en 6-0 Bart de Waal.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden