Uitstekende competitiestart van Unitas

Wedstrijdverslagen 1.286 keer gelezen

GORINCHEM • Unitas Zaterdag kan met een goed gevoel toeleven naar de uitwedstrijd in en tegen Beesd. De roodbroeken pakten zaterdag, ondanks een vroege achterstand, drie punten in de thuiswedstrijd tegen Asperen. Op het eigen Sportpark Molenvliet werd met 2-1 gewonnen.

Unitas keek al binnen 22 minuten tegen een 0-1 achterstand aan. De bezoekers namen in de openingsfase brutaal de leiding via Gerard Breider. De aanvaller verraste de Unitas-defensie met een schot vanaf de rand van het penaltygebied.

In de tweede helft was Tariq Ibrahim de schlemiel bij Asperen. De middenvelder kreeg een bal tegen zijn hand, wat Unitas Zaterdag een strafschop opleverde. Deze werd benut door Charu. Daan Goes bezorgde de thuisclub met een goal in de 73e minuut de winst.

(verslag: GVV Unitas)