Nieuw-Lekkerland maakt prima indruk tegen BVCB

Wedstrijdverslagen 1.055 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Een sterk en fit Nieuw-Lekkerland heeft de eerste overwinning van het nieuwe seizoen binnen. Thuis tegen BVCB wonnen de mannen van trainer Bert Buizert met 3-0.

Een overwinning waar niets op was af te dingen. Het levendige duel haalde in de eerste fase een prima niveau en leverde tal van scoringskansen voor beide teams op. Desondanks viel er voor rust slechts één goal: een puike kopbal van Damiën Müller op assist van Niels Brekelmans.

Diezelfde Brekelmans bracht na rust de fans tot euforie door vanaf een meter of 40 de ver voor zijn doel staande keeper van BVCB te verschalken. Uiteindelijk was het Serginho van Axel Dongen die twintig minuten voor tijd de bevrijdende 3-0 aantekende. Het strijdvaardige BVCB, dat in de 32e minuut met tien man kwam te staan na een tweede gele kaart van één van zijn spelers, gaf na het derde Lekkerlandse wapenfeit de moed op.