Björn Paul bezorgt Vuren diep in blessuretijd een punt

Wedstrijdverslagen 1.024 keer gelezen

VUREN • Een week na de verrassende zege bij Schoonhoven pakte Vuren opnieuw een verdienstelijk punt. Tegen De Alblas viel de 3-3 echter pas diep in blessuretijd.

Ondanks de vier punten uit de eerste twee duels was trainer Rick Kolff niet helemaal tevreden. “Vooraf had ik er natuurlijk voor getekend, maar als ik vandaag naar onze eerste helft kijk, ben ik teleurgesteld. Toen hebben we niet gebracht wat er nodig was.”

De Alblas nam voor rust met 1-3 duidelijk de leiding. Na de 0-1 zorgde Björn Paul voor de eerste Vurense gelijkmaker. Na rust ging Vuren op zoek naar een resultaat. Fabian van Horssen verzorgde met de 2-3 de gelijkmaker. Lang leek het erop dat de thuisploeg met lege handen zou blijven, maar ver na de negentig minuten maakte Paul er met zijn tweede alsnog 3-3 van.