Weer nederlaag voor schotloos MVV’58

Wedstrijdverslagen 916 keer gelezen

METEREN • MVV’58 heeft in deze competitie nog geen enkel doelpunt gemaakt en leed zaterdag thuis tegen het ook met duidelijk verlies begonnen BZC’14 een teleurstellende 0-2 nederlaag. Beide goals vielen vlak voor rust uit een houdbare vrije trap.

Een erg matige eerste helft met weinig kansen leek lange tijd met een correcte dubbelblanke stand te worden afgesloten. Totdat BZC’14 in de 41e en 42 minuut een vrije trap mocht nemen. Beide keren schoot John van Balen de bal langs de slecht opgestelde muur achter de mistastende keeper Rick van Ginkel. Zo werd het snel zowel 0-1 als 0-2.

Aangeslagen zocht MVV’58 de kleedkamer op. Na de thee zette de thuisclub alles op de aanval. Remco Knoop en Giel Grandia kwamen de Meterense ploeg versterken. Kansen ontstonden er volop maar MVV’58 verzuimde te scoren. Robin Jager trof nog laat de paal en kopte via de lat over. Giel Grandia miste in de kluts een kansrijke situatie.

De gifbeker moest voor MVV’58 kennelijk tot op de bodem leeg want vijf minuten voor tijd moest aanvoerder Morris van den Brink met een fikse blessure naar het ziekenhuis worden vervoerd. De kans op een snel herstel voor MVV’58 lijkt niet groot want komende zaterdag staat de loodzware uitwedstrijd tegen het nog ongeslagen GDC in Eethen op het programma.