Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Bergambacht in spookscenario langs Oosterheem

Wedstrijdverslagen 816 keer gelezen

BERGAMBACHT • Zaterdagvierdeklasser Bergambacht versloeg dinsdagavond het Zoetermeerse Oosterheem met 4-1. 

Op sportpark De Hofkamp was bij deze eerste landelijke amateurwedstrijd publiek vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet welkom. Arbiter Obradovic uit Capelle aan den IJssel had duidelijke instructies van de KNVB en zou het duel staken als hij ook maar iemand langs het veld signaleerde. 

In dit spookscenario nam de thuisclub al in de eerste minuut de leiding. Jelle Hordijk stuurde de rappe Twan Schmidt, die wel raad wist met deze kans, op de doelman af. Kort daarna krulde de Zoetermeerse middenvelder Erkan de bal in de kruising. 

Nadat rechtsback Patrick Potuyt Bergambacht op de doellijn behoedde voor een achterstand nam het elftal van Jerry de Groot het initiatief weer over. Schmidt kopte de tweede Bergambachtse treffer tegen de touwen. Tussen de felle regenbuien door maakte Jelle Hordijk, die bij alle goals betrokken was een onvrijwillige buiteling in het vijandige strafschopgebied. Pieter Meijer voltrok vanaf elf meter het vonnis. 

In de tweede helft stelde Twan Schmidt de zege veilig. ,,Hier is helemaal niets aan,” vertelde De Groot na afloop. ,,Het is net een trainingspartijtje zonder derde helft.”

Wim Kroone

Freelance-redaceur Het Kontakt Krimpenerwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden