Afbeelding
Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie

LRC ook na drie wedstrijden nog met lege handen

Wedstrijdverslagen 1.730 keer gelezen

LEERDAM – LRC heeft ook zijn derde wedstrijd verloren. De Leerdammers verdienden tegen FC Breukelen best een puntje, maar bleven opnieuw met lege handen achter: 0-1.

LRC trok de voorzichtig opgaande lijn tegen FC Breukelen door. Het voetbalde aardig, maar eenmaal in de buurt van het doel van de gasten, ontbrak de overtuiging. Écht sterk was Breukelen ook niet, maar zij profiteerden vlak na rust wel een keer van gebrekkig ingrijpen van de Leerdamse defensie bij een hoekschop en hadden aan die ene treffer voldoende voor de drie punten.

“Dat tegendoelpunt mag echt nooit vallen”, vond LRC-middenvelder Ricardo Papilaja. “Die bal rolt langs vijf van onze spelers en we grijpen niet in.”

Doodse stilte
De doodse stilte in de kleedkamers van LRC was tekenend voor de teleurstelling bij de thuisploeg. Na het zo goed verlopen vorige onafgemaakte seizoen is de ploeg nu ronduit slecht begonnen. “We hadden hier ook gewoon zeker een punt moeten pakken. We hebben het zelf laten liggen”, vond Papilaja.

Ook trainer Emanuël Sluis baalde stevig. “Dit is heel zuur. Qua fitheid hebben we echt stappen gemaakt en we konden nu ook echt negentig minuten voor en resultaat spelen. Maar de échte kansen hebben we niet gekregen. Om punten te pakken moeten we diep gaan. Daar lag het vandaag niet aan. En als je dan toch verliest, is dat heel frustrerend.”

Maarten van Hoogevest

Freelance-redacteur Regio-Voetbal en Het Kontakt Leerdam

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden