Cabauw komt na rust op stoom

Wedstrijdverslagen 749 keer gelezen

Het ongeslagen Cabauw won na een 2-2 ruststand met 4-2 van het nog puntloze ASW uit Waddinxveen.

Voor de rust speelde Cabauw, dat veel kansen miste, niet goed. De tegendoelpunten vielen na fatale misverstanden achterin. Marc Rooken bracht de stand in evenwicht. Nadat Friso Nagel de thuisclub op voorsprong had gezet, werd het vlak voor rust weer gelijk.

In de zakelijke tweede helft maakte Cabauw minder fouten en dicteerden de roodwitten het spel op de helft van ASW. Sluitpost Rudy Beumkens kreeg nauwelijks wat te doen. Glenn Vermeulen en Friso Nagel zorgden voor de derde competitiezege op rij.

De Cabauwenaren gaan met Bergambacht en het Boskoopse Floreant na drie duels zonder puntverlies aan de leiding.