Logo regio-voetbal.nl
Foto:
ingezonden mededeling

De kledingsponsor van PSV: Genti

  •   keer gelezen

Genti is Nederlands merk dat zijn liefde voor kleding net zo hoog heeft zitten als het voetbal. Het merk is trots op de verbindingen die het heeft gemaakt met sport die laat zien wat voor een passie het merk in zich heeft. Deze affiniteit met sport heeft inmiddels gezorgd voor een samenwerking met een van de grootste voetbalclubs van Nederland, PSV. 


De staf en de spelers van de club worden nu officieel gekleed door Genti. Met het aanbieden van op maat gemaakte kleding aan voetballers die het alledaags kunnen dragen, wilt het merk een enthousiaste uitstraling vol passie overbrengen aan het publiek. Maar wat is het merk Genti nu eigenlijk? Lees in dit artikel alles over de kledingsponsor van PSV.

Ontstaan van Genti
Iets meer dan vijftien jaar geleden is het merk Genti opgericht. Het moederbedrijf heet Gentiluomo International BV en voert het zustermerk: Gentiluomo. Genti probeert de optimale combinatie te vinden tussen trendy kleding en informele sportkleding. De collectie van het merk is voor jonge mannen een eigenzinnige stijl hebben. Zij zijn graag zichzelf en etaleren dit ook. Vernieuwen op gebied van kleding en daarnaast ook op gebied van productie wordt, is een speerpunt binnen het merk Genti. Tot op de dag van vandaag proberen alle medewerkers up-to-date te blijven op gebied van het verkrijgen en produceren van hoogwaardige en bijzondere materialen. Het merk heeft een jeugdige mindset die individualistisch en rebels is, op zoek naar een eigen stijl. De jonge man past hier over het algemeen erg goed bij.

Het merk blijft vernieuwen in zijn collecties. Op deze manier zullen de steeds veeleisendere behoeftes van de consument worden vervuld. De contouren van het overhemd, aansluitende pakken, originele jerseywevingen, broeken met zeer aangesloten pijpen en de korte jas, allemaal initiatieven van het merk Genti waarmee zij zichzelf blijven ontwikkelen, tot plezier van de consument.

Genti’s collectie
De collectie van Genti bestaat uit veel verschillende items, waaronder overhemden. Het merk staat bekend door het ontwerpen van unieke en bijzonder kleuren in combinatie met prachtige pasvormen. De zelfverzekerde jonge man met een doel voor ogen is vaak op het juiste adres bij Genti. De pasvorm omvat het gevoel van een overhemd. Het merk besteedt hier meer tijd dat gemiddeld aan om dit gevoel zo comfortabel mogelijk te laten zijn bij de consument. Dit is ook terug te zien in de kwaliteit van de stoffen. De pasvorm en de materialen dragen bij aan een perfect draagcomfort die te tippen is aan weinig concurrenten.

Het matchen van Genti kleding met andere designerkleding is gemakkelijk. Een broek met en recht model gecombineerd met witte gympen en een overhemd van Genti is bijvoorbeeld een prachtige mogelijkheid. Een Genti trui of poloshirt met daarbij donkere schoenen en skinny jeans zou verder ook kunnen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kortom, de spelers van PSV boffen enorm met een kledingsponsor als Genti. Alle medewerkers van de staff en het eerste elftal hoeven zich nooit zorgen te maken dat zij geen smaakvolle look hebben om de deur uit te gaan. 

(ingezonden mededeling)

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup