• Kozakken Boys - HHC Hardenberg (2-0). Foto: Teus Admiraal
update met samenvatting

Johnny Lommers de gevierde man bij Kozakken Boys: 2-0 winst op HHC Hardenberg

Wedstrijdverslagen 1.020 keer gelezen

WERKENDAM • Kozakken Boys zette zaterdag tegen HHC Hardenberg weer eens een goede wedstrijd neer (2-0).

Voor de rust was te zien dat beide ploegen niet wilden verliezen. Het leek meer op een schaakwedstrijd. Thomas Marijnissen opende met een mooie goal de score.

Na de rust had HHC Hardenberg het meeste balbezit, maar de beste kansen waren voor Kozakken Boys. Twintig minuten voor tijd dook Marijnissen alleen voor de keeper van HHC Hardenberg op. Ook Leon Bot schoot alleen voor de keeper nog voorlangs. Sven van Ingen was ook dichtbij de 2-0, maar die kwam er pas in de blessuretijd. Gwaeron Stout en Johnny Lommers speelden de verdediging van HHC Hardenberg uit inclusief de keeper en Werkendammer Lommers werd de gevierde man met de 2-0.

Trainer Rick Adjei was zeker content met het resultaat. “Afgelopen woensdag tegen Groene Ster speelden we ook een goeie pot en nu weer. Het was ook nodig. We hadden gewoon drie punten nodig. Het is zondermeer een prima overwinning en dit biedt zeker perspectief.”