Herovina schiet bij competitiestart uit z’n slof: 11-2 tegen SSW

Wedstrijdverslagen 1.518 keer gelezen

HERWIJNEN • Herovina heeft zijn eerste competitiewedstrijd ruimschoots gewonnen. Het Dordste SSW werd met maar liefs 11-2 verslagen.

Na 25 minuten stond het al 4-0. SSW sputterde nog tegen door 4-1 te scoren. De gasten kregen nog een kans op 4-2, maar de Herwijnense keeper Verploegh redde goed. Toen vlak hierna Herovina voor de vijfde keer scoorde was het verzet van SSW definitief gebroken.

In de zestigste minuut kwam SSW met tien man te staan. Hierna liep Herovina nog uit naar een 11-2 overwinning.

Trainer Marcel de Groot van Herovina was een tevreden man. “De tegenstander gaat echt nog wel punten pakken. Het is een jonge ploeg waarbij het alles of niets kan zijn. Deze keer was het wat minder. Daar waren we blij mee”.

De doelpuntenmakers van Herovina waren Marthijn Hobo, Jesse van Vliet, Kevin Steenbruggen (4x), Frank Clements (3x) en twee keer Wilfred v Maanen.