Inbreng jonge talenten levert Kerkwijk nu al punten op

Wedstrijdverslagen 1.327 keer gelezen

GELDERMALSEN • Kerkwijk heeft de eerste driepunter van het seizoen binnen. In Geldermalsen werd op de valreep met 2-3 gewonnen van de nieuwe zaterdagclub GVV.

De ploeg van trainer Nabil Bouchlal maakte het vooral zichzelf lastig. Voor de pauze was er sprake van een flink overwicht van Kerkwijk-zijde. De thuisclub nam de verdedigende stellingen in, maar moest na 23 minuten toch buigen voor een treffer van Michel van den Hanenberg, na een prima assist van de 18-jarige Jochem de Leeuw, 0-1.

GVV verliet de stellingen en kwam steeds meer aan aanvallen toe. Dat leverde de thuisclub na de hervatting de gelijkmaker uit een strafschop op. Vervolgens zetten de gasten toch weer aan. Van den Hanenberg tekende op dat moment terecht voor de 1-2.

“Ook daarna verzuimden wij om naar een verschil van twee doelpunten weg te lopen”, verzuchtte Bouchlal. Na een duwpartij in de zestien ging de bal voor GVV opnieuw op de stip en leek een deling onafwendbaar. Daar dacht de 17-jarige Ariën van Heijningen in de laatste minuut toch anders over. Hij joeg de bal van dertig meter afstand langs de GVV-doelman en werd de held van Kerkwijk.

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 5 uur geleden
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 5 uur geleden
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 6 uur geleden
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 15 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 15 uur geleden
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 19 uur geleden