• Haaften - ONI (2-3).
• Haaften - ONI (2-3). Foto: Wim de Bruijne

Haaften heeft nederlaag tegen ONI aan zichzelf te wijten

Wedstrijdverslagen 1.087 keer gelezen

Haaften heeft de goede reeks niet kunnen doorzetten. Na winst tegen MVV’58 en BZC’14 werd thuis met 2-3 verloren van ONI. Haaften kon twee keer een achterstand wegwerken. Maar vijf minuten voor tijd maakte de gasten uit ’s Gravenmoer de winnende.

Na negen minuten kwam ONI al op voorsprong. Vijf minuten voor rust maakte Jeffrey Wolf de gelijkmaker. Hij kopte een vrije trap van Danny verwolf schitterend binnen.

In de tweede helft kwam ONI na zes minuten weer aan de leiding. Haaften dacht een kwartier voor tijd de boel op slot te gooien nadat Thijmen Gerringa de 2-2 intikte na goed doorzetten van invaller Michel den Braber. Maar vijf minuten voor tijd maakte ONI de 2-3.

Trainer Bart Fransen was teleurgesteld. ”Het was aan onszelf te wijten. Er was weinig beleving en inzet. We hadden meer moeten doen. Dat lukte vorige week wel tegen BZC’14. Nu was ONI de betere.”