Leerdam Sport '55 - Peursum 1-1
Leerdam Sport '55 - Peursum 1-1 Foto: Nico Van Ganzewinkel

Leerdam Sport pakt puntje tegen Peursum

Wedstrijdverslagen 1.388 keer gelezen

Leerdam Sport heeft een punt overgehouden aan de ontmoeting met Peursum. Op eigen veld werd het 1-1.

Na tien minuten bracht Arsenio Matomona de thuisploeg op voorsprong. De blijdschap aan Leerdamse zijde was zo groot, dat het de goal te lang aan de zijkant vierde en Peursum slim gebruik maakte van de situatie en een vrije doortocht had om de 1-1 binnen te schieten.

In het restant van de wedstrijd ging het op en neer en hadden beide ploegen nog kansen op de winnende goal. Paulo Lopulalan (Leerdam Sport): “Wij hebben nog een paar goede kansen gehad, maar onze keeper Erwin van Schilt redde ons ook nog een aantal keer.”

Start voorronden TOTO KNVB-beker, met onder meer Achilles Veen en Heerjansdam, drie weken uitgesteld 45 minuten geleden
• Bert van Dalen.
Zaterdag kan voor BZC'14 de kampioensvlag worden gehesen 3 uur geleden
• Wordt VVAC zaterdag al kampioen, of brengt Peursum de spanning in 4E weer helemaal terug?
Drie belangrijke derby's in de Waard: Streefkerk-De Alblas, Arkel-Schelluinen en VVAC-Peursum voorbeschouwing Alblasserwaard 5 uur geleden
VVAC zoekt trainer voor tweede elftal vacature 5 uur geleden
App je video, foto of nieuwstip naar Regio-Voetbal 5 uur geleden
• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 14 uur geleden