• Joery van der Waal.
• Joery van der Waal. Foto: Peter Lodder/De Zwerver

Joery van der Waal krijgt alle vertrouwen van De Zwerver: contract verlengd

Algemeen Trainerscarrousel 881 keer gelezen

KINDERDIJK • Joery van der Waal gaat komende zomer zijn derde seizoen in als hoofdtrainer van de Kinderdijkse zaterdagtweedeklasser De Zwerver.

Het Kinderdijkse bestuur steekt de loftrompet op Van der Waal:  ’We hopen samen met Joery dat het nieuwe seizoen een volledig seizoen zal worden. De eerste twee seizoenen van Joery op De Schans zijn niet volledig geweest wegens het coronavirus. Desondanks is de betrokkenheid van Joery in deze periode groot geweest bij zowel de selectie als bij jeugdactiviteiten. Zijn visie, het enthousiasme, de creativiteit en Joery’s betrokkenheid, ook onder soms lastige situaties, is precies wat bij ons als De Zwerver past. We spreken met het verlengen van het contract van Joery dan ook het vertrouwen uit in onze hoofdtrainer en zien  met enthousiasme uit naar de verlengde samenwerking.’

Joery van der Waal is content met de contractverlenging: ‘Ik ben blij met het vertrouwen vanuit de spelersgroep, VTZ en het bestuur. Ik hoop vaker een volle kantine, de fanatieke supporters en een nog even enthousiaste spelersgroep te zien op De Schans’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden