Bekeroverzicht Gorinchem: overwinningen voor SVW, GJS en Unitas

Algemeen 1.316 keer gelezen

GORINCHEM • Een overzicht van de bekerwedstrijden van de ploegen uit Gorinchem.

SVW - Beek Vooruit 6-3
SVW is het bekertoernooi uitstekend begonnen met een 6-3 overwinning op Beek Vooruit. De gasten uit het Brabantse Prinsenbeek konden tot 2-2 met de kersverse eersteklasser uit Gorinchem mee. Christen Perrier loodste de thuisploeg met drie treffers langs de bezoekers. Verder was Mounir El Ouazizi met twee doelpunten ook trefzeker. Denzel Libretto maakte het halve dozijn vol.

Sarto - GJS 1-2
GJS opende in het bekertoernooi met een knappe 1-2 overwinning op eersteklasser Sarto. In het bosrijke Tilburg kwamen de doelpunten van Quincy Bartens (strafschop) en Youri Bos, die op aangeven van zijn oom Ruud Bos met een lob nog voor rust de winnende treffer liet noteren.

Unitas - Hardinxveld 2 2-0
De zaterdagtak van Unitas begon het bekertoernooi met een 2-0 overwinning op de reserves van Hardinxveld. De vierdeklasser was veel te sterk. Het is nooit een echte wedstrijd geworden. Voor Hardinxveld was het vooral tegenhouden. Na rust konden de Gorinchemers met 0-2 het verschil maken, waarbij Thomas van der Wal de openingstreffer voor zijn rekening nam.

• Arjan van Helden en Jari Colijn op het complex van Wilhelmina'26.
Van kantinefeest naar grote feesttent: 'Ik kan alvast verklappen dat we voor het jubileumjaar in 2026 grote plannen hebben' 11 uur geleden
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 24 apr, 18:01
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 24 apr, 17:57
RVC'33 zoek jou! vacatures 24 apr, 10:41
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 24 apr, 09:31
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33