• Dilivio Hoffman tekent bij Kozakken Boys.
• Dilivio Hoffman tekent bij Kozakken Boys. Foto: KB Media

Giovanni Büttner binnenkort al weg bij Kozakken Boys, Dilivo Hoffman gehaald als zijn vervanger

Nieuws Spelerscarrousel 3.595 keer gelezen

WERKENDAM • Kozakken Boys en Giovanni Büttner hebben in goed onderling overleg besloten om het contract van de aanvaller per 1 december 2022 te ontbinden. Dilivio Hoffman zal aan de Werkendamse selectie worden toegevoegd als zijn vervanger.

Büttner raakte enkele maanden geleden geblesseerd en er is nog weinig vooruitzicht op een snelle rentree. De aanvaller moet zich vier keer per week op De Zwaaier melden, om te werken aan zijn herstel. De grote reisafstand tussen Doetinchem, de woonplaats van Büttner, en Werkendam vormt daarbij geen ideale situatie. Om deze reden zullen Kozakken Boys en Büttner afscheid van elkaar nemen.

Dilivio Hoffman
De 25-jarige Dilivio Hoffman wordt per 1 januari 2023 aan de selectie van trainer Scott Calderwood toegevoegd. De buitenspeler komt over van de Belgische club Hoogstraten (Tweede Afdeling, het vierde niveau in het Belgische voetbal).

Hoffman speelde in de jeugd van RVV Hillesluis, Spartaan’20 en SBV Excelsior. In 2016 vertrok hij naar FC Twente, waar hij met Jong FC Twente vier wedstrijden in de Tweede Divisie speelde. Hierna volgde avonturen bij XerxesDZB, (Jong) FC Den Bosch, De Treffers, SV TEC en KF Ballkani. Afgelopen zomer ruilde hij laatstgenoemde club in voor Hoogstraten. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden