Slippertje scheidsrechter niet geaccepteerd door tegenstander BZC’14; wedstrijd gestaakt

Wedstrijdverslagen 4.474 keer gelezen

BRAKEL • Het duel tussen BZC’14 en OVC’26 werd in de rust bij een 2-1 voorsprong van de thuisclub gestaakt. De gasten konden zich niet vinden in de beslissing van de scheidsrechter om na rust met elf tegen elf spelers te hervatten.

Wat ging eraan vooraf? Het duel verliep voorspoedig voor BZC’14. Max van Zanten en Diewe Kolbach repareerden een 0-1 achterstand tot een 2-1 voorsprong.

Een administratieve fout van de scheidsrechter was voer voor discussie. Voor BZC’14 moest Ton Drost er met een tweede gele kaart vanaf, maar Drost had nooit een eerste kaart gekregen. In de rust werd dat door de scheidsrechter, in overleg met een waarnemer van de KNVB, rechtgezet.

OVC’26 ging niet akkoord en koos ervoor vervroegd voor een biertje naar de kantine te gaan. Wordt vervolgd.