Robert Roest wordt trainer van Victoria | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
Robert Roest wordt trainer van Victoria
Robert Roest wordt trainer van Victoria (regio-voetbal.nl)
Trainerscarrousel

Robert Roest wordt trainer van Victoria

  •   keer gelezen   Nieuws

ALMKERK/LOOSDRECHT - HC & FC Victoria 1893 is de nieuwe club van huidig Almkerk-trainer Robert Roest. Victoria is momenteel hekkensluiter in de 1e klasse A.


"We zijn erg blij dat we vanaf aankomend seizoen met Robert kunnen samenwerken", aldus Daan van der Heijden, bestuurslid en voorzitter van de Technische Commissie. "Victoria heeft de ambitie om een stabiele eersteklasser te zijn. Deze ambitie willen we onder meer realiseren met onze sterke jeugd en innovatieve jeugdopleiding. De visie van Robert past hier prima in, wat hem een ideale kandidaat maakt. Daarnaast is het goed om onze selectie al zo vroeg duidelijkheid te kunnen geven over de plannen voor volgend seizoen."

Roest werd in 2007 jeugdtrainer bij FC Utrecht. Vervolgens werd hij als tweede assistent aangesteld achter Ton du Chatinier. Toen in december ook Van Hanegem op non-actief werd gesteld en Du Chatinier hem opvolgde, promoveerde de voormalige verdediger tot assistent, een functie die hij tot het eind van het seizoen 2008-2009 heeft vervuld. Roest, in bezit van trainerslicentie UEFA-A, is tot aan de zomer van 2014 actief geweest als jeugdtrainer van FC Utrecht.

In juli 2014 begon hij als hoofd jeugdopleidingen en hoofdtrainer van zaterdageersteklasser VV De Meern en promoveerde in 2018 met vv Almkerk naar de eerste klasse.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup