Logo regio-voetbal.nl
Nieuw-Lekkerland moet Sliedrecht verslaan om aan te haken
Nieuw-Lekkerland moet Sliedrecht verslaan om aan te haken (regio-voetbal.nl)

Nieuw-Lekkerland moet Sliedrecht verslaan om aan te haken

  •   keer gelezen   Nieuws

ALBLASSERWAARD - Sportlust'46 bleek afgelopen zaterdag een maatje te groot, maar Nieuw-Lekkerland gaat in de herkansing. Als de groenwitten in de kopgroep van 1C willen aanhaken, zal er zaterdag 8 december op eigen veld gewonnen moeten worden van koploper Sliedrecht. Voorwaar geen geringe opdracht.


GJS heeft in deze klasse hele andere belangen: de laatste plaats verlaten. Dat lukt, als van Geinoord wordt gewonnen. Het zou de eerste zege van de roodhemden zijn. Wij denken dat het zomaar eens zou kunnen gaan lukken.

52 goals
Derdedivisionist SteDoCo moet ook vol aan de bak. In Ermelo is het ambitieuze DVS'33 de tegenstander, de nummer drie die al 52 keer (!) scoorde.

Dorpsderby
In 2F de dorpsby Papendrecht-Drechtstreek. Elders op Regio-Voetbal blikken Roy Rijntjes en Ties van Aggelen vooruit.

3C-derby's
3C dan. De regiokrakers vliegen je in deze klasse wekelijks om de oren. Ditmaal onder meer Arkel-SV Meerkerk, VVAC-De Alblas, Schelluinen-SVW, Hardinxveld-De Zwerver en Alblasserdam-Streefkerk. Ameide ontvangt koploper Groote Lindt en IFC-Unitas is een regelrechte degradatiekraker.

HSSC'61 is in 3D weer 'ns aan een overwinning toe. Tegen hekkensluiter SSC'55 moet dat kunnen lukken.

Geen misstap
In 4C kan Peursum zomaar twee plekken stijgen als het wint van DOSKO, dat met twee punten meer aan de aftrap verschijnt.

Groot-Ammers heeft het de laatste seizoenen steevast lastig tegen SV Noordeloos. Met volgende week de topper Brakel - Groot-Ammers op het programma kunnen de geelzwarten zich geen misstap permitteren. Bij Lekvogels-MVV'58 is de derde plaats de inzet.

Dipje
Zondaghoofdklasser Unitas heeft een 'dipje', maar niet meer dan dat. Herstel tegen Nuenen zou knap zijn. In dat geval blijft Unitas deel uitmaken van de kopgroep.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen