Sander van Alphen (DSS’14) en Jarno van de Water(Beesd) scoren driemaal
Sander van Alphen (DSS’14) en Jarno van de Water(Beesd) scoren driemaal regio-voetbal.nl

Sander van Alphen (DSS’14) en Jarno van de Water(Beesd) scoren driemaal

Nieuws 327 keer gelezen

REGIO LEERDAM – Twee spelers scoorden dit weekend in de regio Leerdam in één duel driemaal. Het resultaat van hun clubs was echter geheel verschillend. Jarno van de Water verloor zondag met Beesd ondanks zijn drie goals in Den Bosch op het eind teleurstellend met 5-3 van debutant OSC’45. Beesd blijft daardoor puntloos onderin in de vierde klasse.

Sander van Alphen maakte zondag in Heerewaarden voor DSS’14 binnen een half uur ook drie doelpunten. Met liefst 0-7 behaalde DSS’14 daar tegen weer een zwakke tegenstander een klinkende overwinning. Door die tweede ruime zege is DSS’14 met de maximale buit nu zelfs een week lijstaanvoerder in de vijfde klasse. Zelf is Sander van Alphen met nu vier treffers ook koploper in de Leerdamse topscorerslijst. Hij deelt die toppositie wel met GVV-spits Marcel van der Heijden die in Hedel bij de 2-3 winst van zijn ploeg voor de tweede week op rij tweemaal scoorde en in de slotfase matchwinner werd.

Naast Marcel van der Heijden was er dit weekend nog een voetballer die twee treffers maakte. Bij Ophemert scoorde nieuweling Damy Spies zondag bij de 3-1 derbywinst op Wadenoijen twee keer. Het waren in Ophemert de eerste twee doelpunten van de middag. Behoudens voornoemde duo’s kwam dit weekend verder niemand tot meer dan één doelpunt want de goals waren vooral zaterdag erg duur. Alleen Haaften en SC Everstein scoorden er toen in de derde klasse met elk vier treffers lustig op los. SC Everstein werd dankzij de tweede ruime zege zelfs koploper in de derde klasse. Simon van Zante en Robbie de Roos hebben nu ieder al twee doelpunten op hun naam staan en gaan net als vorig seizoen weer in de top tien meedoen. Dat geldt mogelijk ook voor de Haaften-spelers Thijmen Gerringa en Danny Verwolf die in deze competitie elk ook twee goals hebben geproduceerd.

Na twee competitieronden ziet de complete topscorerslijst in de regio Leerdam, die behoort bij de KONTAKT-editie Leerdam, er als volgt uit:

1 en 2 Sander van Alphen (DSS’14) en Marcel van der Heijden (GVV) met 4 goals.

3 tot en met 6 Ferry Hellingerwerf (DSS’14), Sil van Putten (Heukelum), Bas van der Vliet (Vuren), en Jarno van de Water (Beesd) met 3 goals.

7 tot en met 18 Danny Bijl (ASH), Timothy Bonthuis (Vuren), Joshua Cohen (Leerdam Sport), Thijmen Gerringa (Haaften), Benjamin Meijdam (Heukelum), Prebibo Okunwie (GVV), Robbie de Roos (SC Everstein), Damy Spies (Ophemert), Robin Stappershoef (DSS’14), Danny Verwolf (Haaften), Fabian van der Wel (Leerdam Sport), en Simon van Zante (SC Everstein) met 2 goals.

19 tot en met 56 Bart van Andel (SVS’65), Brayton Biekman (SC Everstein), Martijn van Blitterswijk (Rhelico), Gerard Breider (Asperen), Kaj Brijder (Vuren), Rens Bronk (Beesd), Nicky van Dam (HSSC’61), Bas van Driel (DSS’14), Tim van Dijken (Tricht), Gijs van Heerewaarden (Ophemert), Luuk van der Harst (SC Everstein), Patrick van de Hurk (MVV’58), Robin Jager (MVV’58), Ray Kant (Leerdam Sport), Floris Kool (Heukelum), Ilias Lakhal (SC Everstein),  Koen Looy (HSSC’61), Ronald Meering (GVV), Ferry Meijdam (Heukelum), Jeffrey van der Meijden (Herovina), Sam Muilenburg (SVS’65), Edwin van Noord (ASH), Bram Nijhoff (WNC), Jordy Perdon (Haaften), Joël Sanaky (WNC), Enes Sarikaya (Leerdam Sport), Pim Schinkelshoek (Ophemert), Tim Schwebke (Heukelum), Arwin van Soest (LRC), Kevin Steenbruggen (Herovina), Michael Tahamata (Vuren), Luuk Uitman (WNC), Jesse van Vliet (Herovina), Berry van Waarden (MVV’58), Nicolai van Wageningen (Haaften), Ryan van Wijk (Vuren), Robin IJselstijn (SVS’65), en Reynaldo Zandhuizen (Leerdam Sport) met 1 goal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden