Logo regio-voetbal.nl
De Zwerver aast op topklassering
De Zwerver aast op topklassering (regio-voetbal.nl)
Voorbeschouwingen

De Zwerver aast op topklassering

  •   keer gelezen   Nieuws

KINDERDIJK - De Zwerver aast op een topklassering in de loodzware en sterk regionaal georiënteerde 3e klasse C.


"Ik denk inderdaad dat we hoge ogen kunnen - of nee móeten - gooien in deze afdeling", verwoordt trainer Edward Knook de ambities van De Zwerver.

"Vorig jaar waren we al dicht bij promotie. Onze selectie is er niet zwakker op geworden, dus is de conclusie snel getrokken: we gaan meedoen voor de plekken één tot en met drie. Dat gaan we doen in een razend zware én interessante afdeling. Ik kan eerlijk gezegd nauwelijks wachten tot 22 september, wanneer we thuis tegen Streefkerk aan de competitie beginnen. Dat is meteen al een mooie pot!"

Tevreden
Met de komst van -met name- Glenn Weijts en Mathijs Vermaat heeft Knook de laatste 'lacunes' in de aanval en de verdediging heel aardig weten op te vullen. "Glenn is 19 jaar en afkomstig van SSS uit Klaaswaal. In de voorbereiding tikte hij al flink wat ballen binnen. En uiteraard ben ik blij met de rentree van Mathijs Vermaat na twee jaar Heerjansdam. Een fijne en betrouwbare speler achterin. Ik ben kortom tevreden. Met deze groep gaan we proberen te knallen."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup