Logo regio-voetbal.nl
Be Ready denkt aan een prijs, Dussense Boys en HHC’09 voorzichtiger
Be Ready denkt aan een prijs, Dussense Boys en HHC’09 voorzichtiger (regio-voetbal.nl)
Voorbeschouwingen

Be Ready denkt aan een prijs, Dussense Boys en HHC’09 voorzichtiger

  •   keer gelezen   Nieuws

DUSSEN/HANK/HEUSDEN - Van de drie zondagclubs in het Land van Heusden en Altena wil Be Ready (4C) in het nieuwe voetbalseizoen minimaal voor een prijsje gaan. Dussense Boys (4C) en HHC’09 (4D) hopen op lijfsbehoud.


Be Ready-trainer Arno de Vries vindt dat zijn selectie met aanwinsten Jeremy Korebrits, Kevin van Gool, Thomas Vergunst en Willem Schelle absoluut sterker en breder is geworden. “Ook kwalitatief zijn we er op bepaalde posities, de gehele as eigenlijk, op vooruit gegaan. Daarom gaan we proberen voor een prijs te gaan. Ik denk dat we er goed op staan”, is De Vries optimistisch gestemd.

Dussense Boys
Dussense Boys-trainer Antoine Hoevenaren klinkt een stuk behoudener, hoewel de selectie met Jeroen Schalken, Bart de Rade een Joeri van Heel breder is geworden. Daar staat wel het vertrek van Gideon van Dijk tegenover.

“Maar we willen wel meer punten halen dan vorig seizoen. Ook een plaatsje hoger eindigen als het kan hoewel dit lastig wordt. In de bekercompetitie goed gepresteerd en de motivatie was ook goed.”

Dat Dussense Boys en Be Ready zondag al op de eerste wedstrijddag de derby afwerken, vindt Hoevenaren aan de ene kant jammer. “Ik had dat liever na een wedstrijd of zes gezien. Dan weet je ook meer waar we staan.”

HHC'09
HHC’09-trainer Senad Hadzic verwacht voor zijn team, met de nieuwelingen Salih Kalkavan en Mustafa Alkan, een pittig seizoen. Vorig seizoen speelde HHC’09 nacompetitie tegen degradatie. “We hebben het niet getroffen met een aantal clubs die uit de derde klasse komen. Wel ben ik blij dat er veel voetballende teams in zitten. Dat ligt ons wel. Onze doelstelling is om toch tegen de middenmoot aan te spelen.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup