Logo regio-voetbal.nl
Wilfried Prigge tempert al te hoge verwachtingen in Heukelum
Wilfried Prigge tempert al te hoge verwachtingen in Heukelum (regio-voetbal.nl)
Voorbeschouwingen

Wilfried Prigge tempert al te hoge verwachtingen in Heukelum

  •   keer gelezen   Nieuws

HEUKELUM - In Heukelum was het aantal overschrijvingen misschien wat minder dan in Leerdam en Waardenburg, maar met de komst van onder meer Floris Kool en Robin Boekhout kreeg de ploeg er wel kwaliteit bij. Wilfried Prigge blaast echter niet te hoog van de toren. "Je zult mij echt niet horen zeggen dat wij wel even een periode gaan pakken of bovenin mee gaan doen."


De lange mandekker, in Heukelum beter bekend als 'Bony', zit al een jaar of zes bij de selectie en lijkt met zijn 37 jaar een ervaren speler. Dat valt wel mee, volgens Prigge zelf. "Ik heb tot mijn 30e nooit bij de senioren gespeeld. Toen ik in Leerdam kwam wonen kwam ik via wat vrienden bij Heukelum terecht." 

Vorig seizoen begon Prigge zonder veel succes als back. "Dat is op mijn leeftijd niet echt meer mijn plek", zegt Prigge. "Door wat blessures kwam ik centraal achterin terecht en dat ging best goed."

Hij ontwikkelde zich tot vaste waarde, maar dacht er wel over om te stoppen. Verbeek haalde hem echter over toch nog een jaar door te gaan. "Ik ben fit en heb geluk gehad dat ik weinig geblesseerd ben geweest." 

Grote middenmoot
Prigge ziet in clubs als Nivo Sparta en Roda Boys de favorieten. "In deze klasse is de middenmoot heel groot. Daar kan iedereen van elkaar winnen. Wij winnen echt niet zomaar van clubs als Wilhelmina'26 of Woudrichem. Maar zij ook niet van ons. Als wij hard werken zijn wij een lastig ploegje om te verslaan. Dat is wat we willen zijn. Wat dat oplevert zien we aan het eind van het seizoen wel." 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup