Logo regio-voetbal.nl
Niels den Haan: 'Sfeer en veel kwaliteit bij Schelluinen'
Niels den Haan: 'Sfeer en veel kwaliteit bij Schelluinen' (regio-voetbal.nl)
Voorbeschouwingen

Niels den Haan: 'Sfeer en veel kwaliteit bij Schelluinen'

  •   keer gelezen   Nieuws

SCHELLUINEN - VV Schelluinen handhaafde zich afgelopen voetbaljaar in de derde klasse, maar het ging niet van harte. Trainer Philip den Haan schakelde mister vv Schelluinen Léon de Bruijn in en met diens maatje Robert Golverdingen gingen de blauwwitten op zoek naar versterking. Een van hen is Niels den Haan.


"Het bevalt echt heel goed. Er is gezelligheid, sfeer en heel veel kwaliteit. Voetbal is echt voetbal", vindt de kersverse aanvoerder en verzorger.

Creatief
"Vanuit de groep kwam het verzoek om met mijn ervaring de band te gaan dragen. Het voelt absoluut niet als druk, maar dat komt ongetwijfeld ook omdat we een goed elftal hebben. Zeker vijf, zes jongens kunnen moeiteloos bij een eersteklasser spelen. Dat durf ik na een paar oefenwedstrijden en bekerpotjes wel te zeggen. We hebben een creatief middenveld, waarin ik op links lekker mijn steekpassjes op de goede voorhoede kan geven. Het niveau is hoog, dat zie je ook terug op de trainingen. Er moet worden geknokt voor een plekje in de selectie, maar dat is alleen maar goed."

Voor op schema
Daarnaast is de zoon van de hoofdtrainer ook verzorger. "Voor mij als nieuwkomer is dat een voordeel. Ik ben sowieso eerder op het complex en kreeg sneller binding met de vereniging. Zware blessures zijn er gelukkig niet. Colin de Jong krijgt de meeste aandacht, hij loopt voor op het schema en kan mogelijk voor de winterstop weer minuten maken."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup