Logo regio-voetbal.nl
Kevin Groffen ineens ervaren kracht bij WNC
Kevin Groffen ineens ervaren kracht bij WNC (regio-voetbal.nl)
Voorbeschouwingen

Kevin Groffen ineens ervaren kracht bij WNC

  •   keer gelezen   Nieuws

WAARDENBURG - In Waardenburg vertrokken afgelopen zomer vooral ervaren krachten als Vincent Verheul, Nick Vijlbrief en Senaid Jukic. Die plekken werden opgevuld met jonge spelers. Het maakt middenvelder Kevin Groffen in één klap tot één van de ervaren krachten. "Ja, dat is wel even confronterend", lacht de bijna 30-jarige Groffen. "Maar ik voel me ook nog jong, hoor. Ik kan prima met die gasten overweg."


Groffen kwam vier jaar geleden over van Buren en kreeg vrijwel altijd een plek in de basiself van trainer Cor Prein. Hij is het type dat niet opvalt als hij speelt, maar wel erg gemist wordt als hij er niet bij is. "Ik moet het wel van mijn werklust hebben, ja. Een echte 'stofzuiger'. Dat is best een belangrijke rol in ons team, want we hebben toch vooral veel echte voetballers." 

Laatste stapje
In de 1e klasse C ontmoet Groffen met WNC een mix van oude bekenden en nieuwe tegenstanders. "Op zich wel leuk, al vond ik 1A eigenlijk iets leuker. Het mooie is wel dat we nu best veel tegenstanders uit de regio hebben. Volgens onze trainer is deze klasse wel sterker dan die van vorig jaar."

Toch gaat Groffen er wel voor om net als de afgelopen twee seizoenen mee te doen om de prijzen. "De laatste twee jaar hebben we telkens nacompetitie gehaald. Dat is mooi, al eindigde die wel twee keer in een domper. Hopelijk kunnen we dit jaar dat laatste stapje wel zetten." 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup