Logo regio-voetbal.nl
Ferry van Dijk (Groot-Ammers): 'Alles aan doen om te promoveren'
Ferry van Dijk (Groot-Ammers): 'Alles aan doen om te promoveren' (regio-voetbal.nl)
Voorbeschouwingen

Ferry van Dijk (Groot-Ammers): 'Alles aan doen om te promoveren'

  •   keer gelezen   Nieuws

GROOT-AMMERS - De klap zal groot zijn geweest in Groot-Ammers aan het einde van het seizoen. Trainer Leon Hutten werd vroegtijdig op non-actief gezet en de ploeg redde het net niet in de makkelijk ogende nacompetitie. "Spelen in de derde klasse C was super geweest", vindt ook de nieuwe oefenmeester Ferry van Dijk. "Met al die derby's daar. Het is een mooie uitdaging om daarin terecht te komen."


Zijn selectie heeft met Bob van Oosterhout, Alessandro Rooken, Jesse van Putten en Dennis de Wit een kwaliteitsinjectie, al zagen de geelzwarten Timo Schollaardt vertrekken. "En Rooken liep in de eerste ooefenwedstrijd een knieblessure op", meldt Van Dijk.

Verbeteringen
"Maar we zijn goed bezig. De organisatie is hier super geregeld. Ik hoef me alleen met trainen en coachen bezig te houden. Ik zie nu al verbetereringen bij de jongens."

Pittig
Van Dijk geeft wel aan dat hij veel tegenstanders nog niet kent. "Het zal een pittige competitie worden. Vorig jaar eindigden we als tweede, dus we moeten van onze eigen kracht uitgaan. We gaan er alles aan doen om te promoveren. Dat zou een mooie beloning zijn."

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup