Johan van der Werff per direct weg bij Wilhelmina'26
Johan van der Werff per direct weg bij Wilhelmina'26 regio-voetbal.nl

Johan van der Werff per direct weg bij Wilhelmina'26

Nieuws Trainerscarrousel 307 keer gelezen

WIJK EN AALBURG - Johan van der Werff is niet langer trainer van Wilhelmina'26, meldt AD/Rivierenland. Nadat Van der Werff dinsdagavond afscheid had genomen van de selectie, heeft de club ook zelf het nieuws naar buiten gebracht.

Assistent-trainer Bert Schouten heeft zich solidair verklaard met Van der Werff. Het duo vertrekt volgend seizoen naar Altena.

Van der Werff geeft tegenover het AD aan zelf ook al van plan geweest te zijn om op te stappen.

[[{"fid":"51585","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Het bestuur van Wilhelmina'26 meldt in een verklaring: 'Een aantal incidenten en meningsverschillen vanaf medio oktober, met het artikel in het Brabants Dagblad van afgelopen maandag als spreekwoordelijke druppel, is er debet aan. Het bestuur en de TC distantiëren zich dan ook volledig van het bewuste artikel, waarin het beleid van Wilhelmina'26 wordt afgevallen en twee spelers persoonlijk benoemd worden als verantwoordelijken van de nederlaag. Wij zijn van mening dat we met z'n allen winnen, maar ook met z'n allen verliezen en dat het in de media afvallen van spelers het groepsproces niet bevordert'.

'Het bestuur betreurt op deze wijze afscheid te moeten nemen van een trainer waarmee drie geweldige seizoenen zijn beleefd, maar zag geen andere mogelijkheid dan op deze manier Johan de hand te schudden en een succesvolle tijd bij Altena te wensen'.

Johan van der Werff twittert: 'Na 4 jaar intensieve samenwerking helaas niet op de manier afscheid kunnen nemen van @vvWilhelmina26 zoals gehoopt. Helaas is dit ook de voetbalwereld..#nohardfeelings #allthebest

(later meer)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden