Logo regio-voetbal.nl
SV Noordeloos en Laurens Gerlich gaan toch uit elkaar
SV Noordeloos en Laurens Gerlich gaan toch uit elkaar (regio-voetbal.nl)
Trainerscarrousel

SV Noordeloos en Laurens Gerlich gaan toch uit elkaar

  •   keer gelezen   Nieuws

NOORDELOOS - Hoewel eerder contractverlenging overeengekomen was, hebben SV Noordeloos en Laurens Gerlich nu toch besloten aan het einde van het seizoen uit elkaar te gaan.


'Bij nader inzien kwamen beide partijen tot de conclusie dat het beter is na drie seizoenen op een goede manier afscheid van elkaar te nemen', meldt SV Noordeloos in een korte verklaring.

SV Noordeloos staat in de 4e klasse D momenteel op een teleurstellende twaalfde plaats.

‘Misschien hebben we in november te vroeg de keuze gemaakt om met elkaar door te gaan”, legt Gerlich de toch wel opmerkelijke (late) beslissing uit. “Maar zowel staf, spelersgroep als bestuur heeft de afgelopen tijd hun voelsprieten goed gebruikt. En we zijn tot de conclusie gekomen dat een vierde seizoen misschien te veel is."

Fantastische jaren
Gerlich vervolgt: â€˜We hebben gisterenavond de knoop doorgehakt. Het was een heel positief gesprek met z’n allen, zoals dat gaat in Noordeloos. We gaan het seizoen keurig afmaken en dan neem ik na de wedstrijden tegen Brakel, SVS’65 en Kerkwijk afscheid van een geweldige vereniging. Na drie fantastische jaren, waarin veel bereikt is. Weliswaar is dat op de ranglijst niet terug te zien, maar de selectie is verjongd en verbreed. In het begin was er een mannetje of 26. Nu kan ik kiezen uit 32 tot 36 spelers. Bovendien is het eerste en het tweede elftal naar elkaar gegroeid, niet voor niets staat het tweede in de bekerfinale. Ik hoop dat de club, met een geheel vernieuwde en prachtige accommodatie,  een goede opvolger krijgt die SV Noordeloos verder kan helpen en de weg omhoog weet te vinden.’

Uitlaatklep
De trainer zelf kijkt ook om zich heen. “Sinds twee jaar heb ik samen met mijn vrouw een bedrijfje. We beheren een appartementencomplex in Rotterdam, waarin we mensen huisvesten met een lichte hulpvraag. Dankbaar werk, maar wel zwaar. In positieve zin heb ik een uitlaatklep nodig en dat is voor mij voetbal. Daarom wil ik mijn hobby als trainer blijven uitoefenen. Ik ga dus op zoek naar een nieuwe vereniging, waarbij ik besef dat dat – aan het einde van het seizoen – niet zal meevallen.’

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup