Mark van den Oever voorzitter VV Gouderak
Mark van den Oever voorzitter VV Gouderak regio-voetbal.nl

Mark van den Oever voorzitter VV Gouderak

Nieuws 411 keer gelezen

GOUDERAK – Mark van den Oever is de nieuwe voorzitter van VV Gouderak. Hij neemt per direct de taken over van interim-voorzitter Koen de Zwart.

Na een lange periode waarin de vacature van voorzitter open stond, heeft Van den Oever het besluit genomen om zich als voorzitter van de vierdeklasser in te zetten. Mark van den Oever is 48 jaar oud en bijna dertig jaar woonachtig in Gouderak. In het dagelijks leven is hij manager bouwkundig herstel bij de firma Belfor.

Hij heeft de afgelopen jaren reeds verschillende bestuursfuncties binnen de VV Gouderak doorlopen. Na een aantal jaren met plezier de functie van secretaris te hebben uitgevoerd, vond hij dat de tijd rijp was om de voorzittershamer over te nemen. Van den Oever heeft goede hoop voor de toekomst voor de vereniging.

,,Het is fijn dat onlangs het definitieve besluit is genomen om prestatievoetbal op zaterdag te gaan spelen. Daarnaast zijn we volop bezig om te bekijken of we de wens om van de Kattendijk naar het dorp te verhuizen concreter kunnen maken. De eerste plannen hiervoor liggen bij de gemeente. Ik hoop er als voorzitter samen met alle vrijwilligers en leden van onze voetbalvereniging een mooie tijd van te maken.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden