Aanvoerder Mike Scholten verlengt bij Roda Boys
Aanvoerder Mike Scholten verlengt bij Roda Boys regio-voetbal.nl

Aanvoerder Mike Scholten verlengt bij Roda Boys

26 jan, 12:55 Nieuws Spelerscarrousel 33 keer gelezen

AALST - Roda Boys-aanvoerder Mike Scholten zal ook volgend seizoen actief zijn op sportpark De Maaskant. Hij gaat daarmee zijn derde seizoen in Aalst in.

Scholten kwam in de zomer van 2016 van OJC Rosmalen naar Aalst, om zich na het vertrek van Toby Tan op te werken tot aanvoerder. De verdediger is dit seizoen een belangrijke steunpilaar in het elftal van het trainersduo Frank Brands/Jan van Eijndhoven.

Naast Scholten is ook Jordy de Wit een contractverlenging overeengekomen. De snelle vleugelspeler maakte medio 2017 de overstap van Nivo Sparta naar rivaal Roda Boys en bewees voor de winterstop meermaals zijn waarde. Zo was hij onder meer trefzeker in de onderlinge derby, die door twee goals van Willem Looijen werd gewonnen door de ploeg uit Zaltbommel.

Met de verlengingen van Nils Loef, Christian van Aalst, Niels van Dalen, Niels van de Werken, Arno van de Werken, Max van Zanten, Jasper de Haan, Rico Grandia en Sven van Heemsbergen is ook een groot deel van de spelers uit de eigen jeugd na deze zomer actief op De Maaskant.

De gesprekken met de andere spelers vinden op dit moment nog plaats. De Technische Commissie hoopt daar snel positief over te kunnen berichten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie