Toby Mulder en Wesley Pollemans kiezen voor SteDoCo
Toby Mulder en Wesley Pollemans kiezen voor SteDoCo regio-voetbal.nl

Toby Mulder en Wesley Pollemans kiezen voor SteDoCo

10 jan, 13:45 Nieuws Spelerscarrousel 7 keer gelezen

WERKENDAM/HOORNAAR - SteDoCo heeft de eerste twee versterkingen voor volgend seizoen binnen: Toby Mulder en Wesley Pollemans, Beiden komen over van Kozakken Boys.

Aanvoerder Toby Mulder (27) is in Werkendam aan zijn zevende seizoen bezig. Blessureleed houdt hem dit seizoen vaker dan hem lief is aan de kant. Mulder speelt centraal in de verdediging.

Wesley Pollemans (29) kom -zoals bekend- per direct op huurbasis voor SteDoCo uit en heeft er voor gekozen ook volgend seizoen de kleuren van SteDoCo te verdedigen. De verdediger is sinds 2012 actief op De Zwaaier en speelde daarvoor onder meer voor NAC Breda en Antwerp FC.

 

SteDoCo heeft zich voor komend seizoen versterkt met Toby Mulder. De 27-jarige linksbenige centrale verdediger, afkomstig van Kozakken Boys, maakte in 2010 de overstap van RKC Waalwijk naar Kozakken Boys waar hij momenteel bezig is aan zijn zevende seizoen. Mulder is daarbij uitgegroeid tot een vaste kracht en aanvoerder. Met name het seizoen 2014-2015 was een bijzonder hoogtepunt want in dat seizoen werd de geboren Gorkummer kampioen van de Topklasse zaterdag en werd de club algeheel zaterdagkampioen van Nederland. Vanaf het seizoen 2016-2017 komt Mulder uit in de top van de Tweede divisie waar één van de steunpilaren is.

De technische commissie van SteDoCo is zeer content met de komst van beide spelers, omdat zij zowel op technisch als op tactisch vlak veel ervaring aan de selectie toevoegen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie