Logo regio-voetbal.nl
Jasper de Muijnck nieuwe trainer van Kozakken Boys
Jasper de Muijnck nieuwe trainer van Kozakken Boys (regio-voetbal.nl)
Trainerscarrousel

Jasper de Muijnck nieuwe trainer van Kozakken Boys

  •   keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft de opvolger van Danny Buijs binnen. Jasper de Muijnck wordt met ingang van komende zomer de nieuwe hoofdtrainer van de Werkendamse tweededivisionist.


De Muinck en Kozakken Boys kwamen donderdagmiddag tot een akkoord.

De 54-jarige Jasper de Muijnck was eerder trainer van onder meer DOTO, Papendrecht, XerzesDZB, Quick Boys en is momenteel actief bij FC Boshuizen. Ook was De Muijnck actief als hoofd-opleidingen en hoofdtrainer in Hongarije.

Indrukwekkend
“Ik ben enorm blij met deze overstap”, is De Muijnck verheugd. “Ik heb vanuit Hongarije de opkomst van Kozakken Boys gevolgd en die was zeer indrukwekkend. In mijn ogen is Kozakken Boys een echte club. Als speler van Dordrecht speelde ik op het oude complex van Kozakken Boys en het stukje van het veld naar de kleedkamer was erg indrukwekkend. Die beleving van de supporters hier is hoe amateurvoetbal hoort te zijn.”

Persoonlijkheid
Ook voorzitter Henk de Goeij is blij met de aanstelling van De Muijnck: “Nadat Danny Buijs bekend maakte ons na dit seizoen te verlaten kwamen er veel sollicitaties binnen. Wij denken dat Jasper de Muijnck met zijn persoonlijkheid en ervaring op dit moment de beste trainer is voor Kozakken Boys.”

[{"fid":"46049","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}

]

[{"fid":"46051","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg"}},"attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}

]

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup