Logo regio-voetbal.nl
'Drietal Kozakken in belangstelling Jupiler League-clubs'
'Drietal Kozakken in belangstelling Jupiler League-clubs' (regio-voetbal.nl)

'Drietal Kozakken in belangstelling Jupiler League-clubs'

  •   keer gelezen   Nieuws

WERKENDAM - Voor zowel Everton Pires Tavares, Juriën Gaari als Ahmad Mendes Moreira bestaat de nodige interesse vanuit de Jupiler League. Dat meldt Voetbal247 maandagmorgen.


Scouts van diverse ploegen uit de op één na hoogste voetbaldivisie van Nederland hebben de verrichtingen van het trio de afgelopen weken nauwlettend in de gaten gehouden. Tot iets concreets leidde dat nog niet. Het drietal heeft op De Zwaaier een aflopend contract, waardoor een winterse transfer tot de mogelijkheden behoort.

Constant
Trainer Danny Buijs zegt niet op te kijken van de interesse uit de Jupiler League. "Alle drie presteren ze al geruime tijd heel constant, zoals ze ook goed op de been bleven in het bekerduel tegen PEC Zwolle. Bovendien hebben ze een gunstige leeftijd om de overstap naar een profclub te maken."

Overige mutaties
Van Toby Mulder en Wesley Pollemans is in elk geval al wel duidelijk dat zij de tweededivisionist aan het eind van dit seizoen gaan verlaten. Eerder raakten de rood-witten Raily Ignacio al kwijt aan AFC. Doelman Djordi van der Wiel vertrekt in de winterstop al.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup