Trainer Sponselee verruilt Lekvogels voor Streefkerk
Trainer Sponselee verruilt Lekvogels voor Streefkerk regio-voetbal.nl

Trainer Sponselee verruilt Lekvogels voor Streefkerk

Algemeen Trainerscarrousel 264 keer gelezen

STREEFKERK/LEXMOND - Zaterdagderdeklasser Streefkerk heeft de opvolger van Maarten van Gastelen (naar Nieuw-Lekkerland) binnen. Raymond Sponselee, nu nog Lekvogels, wordt volgend seizoen op Streveland de nieuwe hoofdtrainer.

Dordtenaar Sponselee was eerder trainer van GSC/ODS en vertrok vorige maand bij VCW, de zondagclub die hij naast Lekvogels trainde.

“Na een aantal goede gesprekken bleek Raymond de ideale kandidaat. Raymond is jong en ambitieus, een combinatie die bij Streefkerk succesvol is gebleken de laatste jaren. Zowel bij de spelersgroep als bij de TC is er een positief en goed gevoel” aldus Jacco Wols en Rob Lieuwen van de StreefkerkseTC.

Mooie stap
“Dat geldt voor mij ook”, aldus een gelukkige Raymond Sponselee. “Het is voor mij een mooie stap. Niet in de laatste plaats omdat Streefkerk op dit moment goed draait in de top van de derde klasse. En wie weet wat er nog gaat gebeuren, misschien ben ik vanaf augustus wel trainer van een tweedeklasser. Toch wat anders dan solliciteren bij een vereniging die vecht tegen degradatie of voetbalt in de vierde klasse. Streefkerk heeft een goede mix van jong en oud in haar brede selectie. Verder zijn ze niet bang om de mouwen op te stropen en staat er een lekker spitsenduo, met garantie voor goals.”

Luxe positie
Sponselee verkeerde in een luxe positie. Lekvogels wilde graag dat hij zou blijven en had hem een passende aanbieding gedaan. “Maar de club wist ook dat ik ambities heb en hogerop wil. Vorig seizoen hebben we heel goed gepresteerd, boven verwachting zelfs. Helaas konden we het huzarenstukje niet afmaken en stonden we aan het eind met lege handen. Dit voetbaljaar (in de Utrechts georiënteerde afdeling – TS) begonnen we goed, maar tegen de sterke tegenstanders haalden we geen punt. Houten uitgezonderd. Ik ben dan ook blij dat, ondanks de tegenvallende resultaten bij Lekvogels, Streefkerk op mijn pad is gekomen. Een mooie basis, die bijdraagt om een tweede club te vinden.”

Tweede club
Sponselee (begin volgend jaar 40) legt desgevraagd uit: â€œVoetbal is mijn bestaan. Ik moet simpelweg een tweede vereniging zien te vinden. Streefkerk staat bovenaan en dus zal de zondagclub zich moeten aanpassen, zoals aan de trainingsavonden van mijn nieuwe club. Nu train ik bij Lekvogels op maandag- en donderdagavond. Dat wordt straks dinsdag en donderdag.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 8 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 8 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 16 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 17 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44