Piet Saaman nieuwe trainer van Woudrichem
Piet Saaman nieuwe trainer van Woudrichem regio-voetbal.nl

Piet Saaman nieuwe trainer van Woudrichem

17 dec, 19:59 Nieuws Trainerscarrousel 18 keer gelezen

WOUDRICHEM - Woudrichem heeft de opvolger van Leon Elands binnen. Piet Saaman wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van de Woerkumse tweedeklasser.

Saaman komt over van Alem, dat het na de promotie van vorig seizoen momenteel zo goed doet in de 4e klasse E. Alem staat bij het ingaan van de winterstop achter Theole op de tweede plaats.

[[{"fid":"45845","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"2"}}]]

Piet Saaman speelde profvoetbal bij NAC, FC Dordrecht en het Belgische Beveren. Daarnaast kwam hij uit voor Woudrichem, Sleeuwijk en SVW. In de jaren 1997-2001 voetbalde Piet Saaman vier seizoenen bij vv Alem. Hij maakte in die periode 49 doelpunten.

Als trainer had Saaman naast Alem onder meer Woudrichem, SV Capelle en de jeugd van Sleeuwijk onder zijn hoede. Hij keert dus terug op Het Bolwerk, waar hij al eens jeugd- en hoofdtrainer was (2005-2008). Zijn zoon Tim is één van de sterkhouders van Woudrichem 1.

[[{"fid":"45843","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie