Sliedrecht niet door met Michel Langerak
Sliedrecht niet door met Michel Langerak regio-voetbal.nl

Sliedrecht niet door met Michel Langerak

Nieuws Trainerscarrousel 180 keer gelezen

SLIEDRECHT - Sliedrecht gaat het contract met hoofdtrainer Michel Langerak niet verlengen. Trainer, staf en spelersgroep hebben dit donderdagavond te horen gekregen.

Langerak degradeerde vorig seizoen, tegen alle verwachtingen in, met Sliedrecht uit de hoofdklasse. In de 1e klasse C staat Sliedrecht momenteel negende. Hierbij wel de kanttekening dat Sliedrecht een wedstrijd minder (het gestaakte duel tegen LRC, stand 0-0) heeft gespeeld. Wordt dat duel gewonnen, dan is het gat met nummer 2 WNC nog slechts drie punten. WNC is komende zaterdag de tegenstander van Sliedrecht.

Balans
"We hebben in overleg met de technische commisie de balans opgemaakt in al zijn facetten", licht secretaris Tom Pauw toe. De uitkomst hiervan was dat bestuur en tc afzien van contractverlenging.

Michel Langerak is bij Sliedrecht momenteel aan zijn tweede seizoen bezig. De oud-prof was eerder trainer van onder meer De Zwerver, LRC Leerdam, Kozakken Boys en ASWH.

Donderslag bij heldere hemel
Voor de oefenmeester, alsmede voor een groot deel van zijn selectie, kwam deze beslissing van het bestuur als een donderslag bij heldere hemel. ,,Onrecht, machteloosheid en onbegrip. Dat vat mijn emoties op dit moment het beste samen", vertelt Langerak tegen Het Kompas Sliedrecht

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app