Jan van Setten (GVV'63) vertrekt na drie seizoenen
Jan van Setten (GVV'63) vertrekt na drie seizoenen regio-voetbal.nl

Jan van Setten (GVV'63) vertrekt na drie seizoenen

1 dec, 12:10 Nieuws Trainerscarrousel 8 keer gelezen

GAMEREN - Jan van Setten is momenteel bezig aan zijn derde en laatste seizoen bij GVV'63.  Dat maakte de oud-trainer van Tricht donderdagavond bekend aan de selectie en het bestuur van de derdeklasser.

De hoofdtrainer die in de winter van 2015 het stokje overnam van de destijds ontslagen Frans Grondman, verheugt zich op een rustigere periode: "Jan heeft aangegeven dat hij een jaar vrijaf wil nemen als trainer. Na vele seizoenen trainer te zijn geweest, wil hij wat meer vrije tijd. Wij respecteren deze beslissing. Tegelijkertijd vinden wij het jammer omdat er sprake is van een prettige samenwerking", zo meldt de technische commissie. 

Van Setten, die het dit seizoen moest stellen zonder de assistentie van Gilberto Smit, hengelde afgelopen zomer het kampioenschap in de vierde klasse binnen. Ook in de huidige jaargang gaat het voortvarend. De ploeg uit Gameren bevindt zich na een sterke seizoensstart op de vijfde plaats in de derde klasse D.

Mede daardoor ziet de technische commissie het restant van de samenwerking met Van Setten met geloof in een goede afloop tegemoet: "Wij hebben er het volste vertrouwen in dat Jan samen met zijn elftal een goede eindklassering gaat neerzetten."

Zaterdag ontvangt GVV'63 oude bekende Herovina, dat vorig seizoen de grootste concurrent van de manschappen van Van Setten was in de titelstrijd. 

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie