Arjen Dekkers is bij SSC'55 aan laatste seizoen bezig
Arjen Dekkers is bij SSC'55 aan laatste seizoen bezig regio-voetbal.nl

Arjen Dekkers is bij SSC'55 aan laatste seizoen bezig

13 nov, 18:35 Nieuws Trainerscarrousel 36 keer gelezen

SPRANG CAPELLE - De wegen van SSC'55 en hoofdtrainer Arjen Dekkers scheiden na dit seizoen. Dekkers heeft er dan vier jaar als trainer van SSC'55 op zitten. Daarmee is hij samen met Dick Stuy van den Herik de langstzittende coach bij SC'55. 

De selectie van SSC'55 heeft de afgelopen jaren flinke stappen vooruit gemaakt. 'Maar wij denken dat het goed is om na zo'n, voor het voetbal, lange periode iemand anders voor de groep te zetten', meldt het clubbestuur.

Arjen Dekkers volgde bij SSC'55 Bart Scholte op en pakte in zijn eerste seizoen meteen een periodetitel. De afgelopen twee seizoenen eindigde SSC'55 in de middenmoot. Momenteel staat de SSC-hoofdmacht dertiende in 3D. 'De onderlinge sfeer binnen de gehele spelersgroep en staf is zeer goed. We kijken dan ook met veel vertrouwen uit naar een positief restant van het seizoen', laat het bestuur weten.

 

'Arjen is een echte winnaar, het is dan ook niet voor niets dat hij vier jaar hoofdtrainer was. Daar mogen we als club trots op zijn'. Dekkers was eerder hoofdtrainer van Zuilichem en Giessen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie