Logo regio-voetbal.nl
Almkerk wil slag slaan tegen Brederodes
Almkerk wil slag slaan tegen Brederodes (regio-voetbal.nl)

Almkerk wil slag slaan tegen Brederodes

  •   keer gelezen   Nieuws

LAND VAN HEUSDEN EN ALTEA â€“ Het wordt weer een interessant voetbalweekeinde in de regio Land van Heusden en Altena. Zo neemt Almkerk het op tegen Brederodes. Het is de topper van de week tussen de nummer drie en de nummer vier in de tweede klasse F. Almkerk moet winnen om de aansluiting te houden bij de koplopers Roda Boys en Papendrecht, die tegen elkaar spelen. Brederodes zal, als aanvoerder van de middenmoot, die tred echter willen verstoren om eveneens aan te sluiten bij de kopgroep.


In de tweede divisie wordt het tijd dat Kozakken Boys na twee gelijke spelen weer eens een driepunter scoort om bovenin mee te kunnen draaien. Dat moet kunnen bij hekkensluiter Jong Sparta.

Achilles Veen krijgt het na het verlies tegen Swift komende zaterdag op De Hanen Weide ook zwaar tegen s’-Gravenzande. Hopelijk valt het kwartje deze keer wel de goede kant op.

In de eerste klasse heeft GRC 14 het eerste punt binnen. Wellicht geeft het vertrouwen om zaterdag bij Bennekom de eerste driepunter te noteren. Bij winst achterhaalt de combinatie uit Giessen en Rijswijk de gastheren op de ranglijst.

Zeperd
In de tweede klasse blijft het elke week spoken. Na twee verliespartijen moet Wilhelmina’26 de draad weer oppakken tegen het lastige Heukelum. Bij Woudrichem weet je het ook niet. Hopelijk zijn de Woercummers geschrokken van de zeperd tegen Hardinxveld. Zo ja, dan moet SV Meerkerk te pakken zijn.

3D
In de derde klasse blijft NOAD’32 verrassen. De Wijk en Aalburgers zijn nog ongeslagen en staan fier op kop. Zaterdag tegen SSC’55 wordt het wel een klus om niet van het voetstuk te duikelen. Sparta’30 zal alle werklust moeten verzamelen om de op papier lonkende driepunter tegen het puntloze Olympia’60 binnen boord te halen.

Bij Sleeuwijk is het ook hangen en wurgen dit seizoen. De Sleeuwijkers mogen zich niet laten verrassen door NEO’25 om niet in de problemen te raken. GDC daarentegen zal een keer de spierballen moeten laten zien bij GVV’63. Voor Altena loopt het seizoen zeker niet naar wens. De Nieuwendijkers kunnen een overwinning bij BLC goed gebruiken. Of het zover komt ligt wel in het midden. 

Zondag
Op zondag is het de vraag hoelang Be Ready de ongeslagen reeks in de vierde klasse kan volhouden. Zeker is dat RFC de euforie in Hank wel eens kan verstoren. Dussense Boys en Terheijden staan gelijk op de ranglijst. Wie kan het verschil maken is zondag de vraag in Dussen. HHC’09 tenslotte moet maar eens boven de eigen krachten uitstijgen om Audacia onder de duim te houden.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen