Logo regio-voetbal.nl
De Groene Mat sluit partnership met Regio-Voetbal
De Groene Mat sluit partnership met Regio-Voetbal (regio-voetbal.nl)

De Groene Mat sluit partnership met Regio-Voetbal

  •   keer gelezen   Nieuws

REGIO – Regio-Voetbal en De Groene Mat gaan vanaf heden een nauwe samenwerking aan. Het bedrijf dat wordt geleid door Werkendammer Eric van Wijk wil daarmee bekender worden onder voetballiefhebbers en -bestuurders in de regio.


Kozakken Boys, Sleeuwijk, SV Meerkerk, Sliedrecht, VVGZ; het is maar een kleine greep uit de voetbalclubs die al gebruik maken van de diensten van De Groene Mat. De onderneming die zich richt op sportveldbelijning en voetbalmaterialen is in ruim vier jaar tijd al bij diverse clubs uitgegroeid tot een gevestigde naam. Het multifunctionele bedrijf staat zich het meest nadrukkelijk voor op haar Rofraline-belijningsverf, een merk dat in de Eredivisie, Jupiler League en in het amateurvoetbal wordt gebruikt.

Vier verschillende soorten verf
Met vier verschillende soorten verf, variërend in prijs, kleur en duurzaamheid, heeft Van Wijk binnen en buiten ’s lands grenzen naam gemaakt: “We hebben daar nu heel veel ervaring in, ook in het buitenland. In België is hockey bijvoorbeeld ‘big’ en ‘booming’. We zijn daarom regelmatig daar om kunstgrasvelden van belijningen te voorzien. De verf is duurder, maar vanwege onze spuittechniek kunnen wij met twee tot drie liter een heel veld van belijningen voorzien ten opzichte van de tien tot vijftien liter die onze concurrenten nodig hebben. We beschikken daarnaast over een automatisch doorspoelsysteem. Dat bespaart de clubvrijwilliger een hoop tijd.”

Remover
Één van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van de sportveldbelijning, is volgens Van Wijk de belijning met remover. Daarmee is het mogelijk om een volledig kunstgrasveld te belijnen voor een toernooi, om deze een dag later weer te verwijderen. Ook (club)logo’s of tijdelijke teksten kunnen daarmee op praktische wijze worden aangebracht en weggehaald. “Wij zijn de enige op de hele wereld die dat kunnen”, besluit Van Wijk trots.

Raadpleeg de website www.degroenemat.com voor meer info over de diverse producten en diensten.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen