Laatste seizoen Kozakken Boys voor trainer Danny Buijs
Laatste seizoen Kozakken Boys voor trainer Danny Buijs regio-voetbal.nl

Laatste seizoen Kozakken Boys voor trainer Danny Buijs

1 sep, 07:20 Nieuws Trainerscarrousel 41 keer gelezen

WERKENDAM - Danny Buijs is begonnen aan zijn laatste seizoen als hoofdtrainer van Kozakken Boys. Buijs heeft aangegeven aan het einde van dit seizoen op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Trainer en club hebben dat vrijdagmorgen naar buiten gebracht.

Technisch directeur Kees Spaan op de website van Kozakken Boys: “Na afloop van dit seizoen is Danny vier jaar als trainer verbonden aan Kozakken Boys. Wij zijn trots op de prestaties en de successen van de afgelopen jaren en de belangrijke bijdrage die Danny daaraan heeft geleverd. Danny Buijs is een uitstekende trainer die een mooie verdere trainerstoekomst tegemoet gaat.”

Leerschool
Danny Buijs zelf: “Ik ben de club dankbaar voor de geboden kans om als jonge onervaren trainer te mogen werken bij een mooie club als Kozakken Boys. De afgelopen seizoenen waren een geweldige leerschool waarin ik mezelf enorm heb kunnen ontwikkelen. Ik ben trots dat ik nu mijn vierde jaar inga als trainer van Kozakken Boys en daarmee een van de langstzittende trainers ben in de geschiedenis van de club.

"Als je ziet wat ik als jonge trainer en wij als club in deze periode hebben mogen meemaken aan successen is dat haast niet te bevatten en een mooie herinnering voor later. Kampioen van de Topklasse, promotie naar de Tweede Divisie en vorig seizoen de beste amateurploeg in de Tweede Divisie. Ook hebben we mooie resultaten geboekt in de KNVB-beker, de districtsbeker en het toernooi om de EM Cup. De spelers verdienen een groot compliment voor deze prachtige prestaties. Ik vind het ook mooi om te zien dat de gehele club de afgelopen jaren een positieve ontwikkeling heeft doorgemaakt.  We gaan er alles aan doen om ook dit seizoen weer zo goed mogelijk voor de dag te komen, met in ieder geval herkenbaar(dominant) en aanvallend voetbal. Zo wil ik op een mooie manier afscheid nemen van de club en een fantastische periode.”

Gedrevenheid
Voorzitter Henk de Goeij: “Danny is een belangrijke schakel geweest in het succes van de afgelopen jaren. Kenmerkend voor mij is de inzet en gedrevenheid waarmee hij te werk gaat. Ook zijn betrokkenheid bij de jeugd is te roemen. Danny heeft met zijn staf en spelers geweldige prestaties geleverd en daar zijn wij hem zeer dankbaar voor. In het hedendaagse voetbal is vier jaar samenwerking met een trainer een mooie periode en is het voor zowel Danny als voor de club prima om een nieuwe weg in te slaan.”

Kozakken Boys zal de komende maanden rustig de tijd nemen om een hoofdtrainer voor het seizoen 2018-2019 vast te leggen.

[[{"fid":"41415","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg"},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg"}},"link_text":"Embedded rich media on Twitter","attributes":{"class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie