Logo regio-voetbal.nl
Denny van Geffen voor twee jaar naar Peursum
Denny van Geffen voor twee jaar naar Peursum (regio-voetbal.nl)

Denny van Geffen voor twee jaar naar Peursum

  •   keer gelezen   Nieuws

GIESSENBURG - Denny van Geffen (37) uit Kerkwijk wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Peursum. De Giessenburgse vierdeklasser is met de huidige trainer van Haaften een tweejarig contract overeengekomen.

De nieuwe trainer van Peursum voldoet aan het profiel dat de technische commissie voor de nieuwe hoofdtrainer in gedachten had: een jonge ambitieuze trainer die past bij de jonge A-selectie en deze selectie wil begeleiden bij hun verdere ontwikkeling.


Loopbaan tot nu toe
Van Geffen heeft tot zijn vijftiende gespeeld in de jeugd van Kerkwijk. Na een uitstapje van twee jaar naar de landelijke jeugd van RKC Waalwijk heeft hij van 1997 tot en met 2008 deel uitgemaakt van de hoofdmacht van Kerkwijk.

Van Geffen, die in bezit is van het diploma UEFA B, is bij Kerkwijk van 1994 tot en met 2011 trainer geweest van divers jeugdteams, het damesteam en van het tweede elftal. Vervolgens kreeg hij twee jaar de A-selectie onder zijn hoede.

Hierna werd hij drie jaar trainer bij Nivo Sparta, waarvan één seizoen als hoofdtrainer. Momenteel is Denny van Geffen aan zijn derde seizoen als hoofdtrainer van Haaften bezig, waarmee hij afgelopen zomer naar de derde klasse promoveerde.

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup