Logo regio-voetbal.nl
Nieuw thuis voor Van Ekeren Kuiper
Nieuw thuis voor Van Ekeren Kuiper (regio-voetbal.nl)

Nieuw thuis voor Van Ekeren Kuiper

  •   keer gelezen   Nieuws

VUREN/DALEM • Van Ekeren Kuiper verhuist van Vuren naar Dalem. Net als in Leerdam is een voormalig autobedrijf omgebouwd tot kantoor. De sfeer is er stoer en tegelijk huiselijk.


Het pand bij de entree van Dalem stond jaren te verpieteren, tot het makelaars- en assurantiënkantoor er zijn oog op liet vallen. Niet te ver bij de Vurense wortels vandaan, maar wel net wat dichter bij Gorinchem. "We willen graag beide grote regioplaatsen bedienen: Leerdam en Gorinchem, en de verbinding houden met de Waalkant", zegt Jenno van Ekeren, oprichter van het bedrijf.

Persoonlijk contact
Voorheen was de verzekeringstak van het bedrijf gehuisvest in Vuren en de makelaardij in Leerdam. Maar voortaan kunnen klanten op beide locaties terecht voor het volledige pakket. Jesse van Ekeren: "Waar een klant ook binnenloopt, we kunnen altijd snel antwoord geven op vragen. We merken dat mensen het prettig vinden om met een kop koffie om tafel te gaan. Banken zijn grotendeels gestopt met dit persoonlijke contact, maar wij vinden het belangrijk. Zeker als mensen diverse verzekeringen bij ons hebben lopen, zien ze ons als vertrouwenspersoon. Ze hoeven niet steeds uit te leggen wie ze zijn."

Van Ekeren Kuiper biedt hypotheken van alle banken - ook de Rabobank. Dat is iets wat niet veel hypotheekadviseurs kunnen zeggen. Snelle slagen maken is ook een handelsmerk: een afspraak maken lukt meestal binnen twee dagen.

Stylist
Bezoekers zullen zich snel thuis voelen in het nieuwe kantoor aan de Beatrixlaan 2A. Het industriële karakter van het pand is behouden gebleven; de spanten zijn bijvoorbeeld in het zicht gehouden. Wel zijn ze fris wit geschilderd. Daarin is duidelijk de hand van Tessa van Ekeren te zien. Naast makelaar is zij ook stylist, een pré bij het verkoopklaar maken van woningen.

Het thema 'huizen' komt terug in de verschillende ruimtes van het kantoor. Bij de entree wanen bezoekers zich meteen in de huiskamer. De hypotheek- en de verzekeringsadviseurs hebben ruime, open werkplekken, terwijl de spreekkamers met fotobehang zijn gebombardeerd tot kelder of muziekkamer. De directiekamer is zelfs voorzien van een oude garagedeur.

Laagdrempelig
"Het is echt lekker werken hier. Het vele glas en de hoogte geeft een ruim gevoel", vindt Dennis Kuiper. Ook een keuken ontbreekt niet, en in de kantine komt de nauwe link met de voetbalsport tot uitdrukking door de voetbaltafel en het kunstgras.

"Met dit kantoor hebben we een tweede plek om trots op te zijn. Het straalt uit hoe we willen zijn: professioneel en laagdrempelig", sluit Jenno van Ekeren tevreden af.

www.vanekerenkuiper.nl

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup