Logo regio-voetbal.nl
SV Lopik krijgt een businessclub
SV Lopik krijgt een businessclub (regio-voetbal.nl)

SV Lopik krijgt een businessclub

  •   keer gelezen   Nieuws

LOPIK -  De Lopikenaren Leon Versluis en Tony Haars zijn voor zaterdagderdeklasser Lopik een businessclub aan het opstarten. De eerste leden hebben zich inmiddels gemeld.


Het duo stelt vast dat voetbalvereniging SV Lopik na een aantal moeizame jaren flink in de lift zit. De accommodatie is opgeknapt en bestuurlijk kent de sportvereniging geen problemen. De jeugdafdeling staat als een huis en het eerste elftal promoveerde vorig seizoen als kampioen naar de derde klasse.

Eigen ruimte
Business Club Lopik (BCL) creëert een platform van ondernemers, die de zaterdagderdeklasser een warm hart toedraagt. BCL biedt de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten en op informele manier te netwerken. Om dit te realiseren zal er een ruimte in de kantine worden ingericht, die uitsluitend gebruikt wordt door de leden van BCL. Twee keer per jaar organiseert de businessclub een activiteit. De bedrijfsnamen van de leden komen in de kantine zichtbaar in beeld en worden tevens vermeld op de website van SV Lopik. Uiteraard stelt BCL zich als doel de vereniging financieel te ondersteunen.

Voor de tweede seizoenshelft is het een instaptarief vastgesteld op € 150,00. Voor dit bedrag organiseert BCL voor de streekderby’s Lopik-IJFC op zaterdag 1 april en Lopik-Benschop op zaterdag 29 april een gezellig samenzijn. Een aansprekende activiteit staat ook op het programma. Aan het einde van het seizoen vindt een evaluatie plaats, zodat een plan op maat voor het seizoen 2017/2018 gemakkelijk te maken is.  

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup