Heerewaarden hoopt nu wel een nacompetitieplaats te kunnen afdwingen
Heerewaarden hoopt nu wel een nacompetitieplaats te kunnen afdwingen regio-voetbal.nl

Heerewaarden hoopt nu wel een nacompetitieplaats te kunnen afdwingen

Nieuws 134 keer gelezen

HEEREWAARDEN – Vijfdeklasser Heerewaarden mocht vorig seizoen dromen over een plaatsje in de nacompetitie. Tot op het laatst rook Heerewaarden er aan. Maar uiteindelijk greep het team van trainer Marien van Tussenbroek toch net naast ‘het prijsje’.

Verdediger Bram Broekmeulen (24) spreekt de hoop uit dat het in het nieuwe seizoen wel zal lukken. “We willen er met z’n allen voor gaan. En het maakt niet uit hoe”, lacht de Bosschenaar, die volgende maand weer ‘terugverhuist’ naar Heerewaarden. “We willen echt nacompetitie halen.”

In het seizoen 2007/2008 mocht Heerewaarden voor het laatst aan het toetje proeven. Dat werd geen succes. “Ik weet nog wel dat het een wedstrijd was waarin we met 2-0 voor kwamen, maar toch met 9-2 verloren”, grinnikt Broekmeulen. Kan Heerewaarden buurman Alem misschien achterna? “Alem heeft de promotie met een hele jonge groep afgedwongen. Die kunnen zo nog jaren vooruit. Dat is moeilijk met ons te vergelijken”, denkt Broekmeulen.

Derby's
Heerewaarden begint het nieuwe seizoen met nagenoeg dezelfde selectie. “We begroeten wel weer Rian van Ommeren”, vertelt Broekmeulen. “Die komt teug van GVV’63 en daar zijn we blij mee. Een versterking natuurlijk.”

In 5D wacht Heerewaarden natuurlijk weer lekkere derby’s. Wedstrijden tegen RKVSC, Hedel en Jan van Arckel staan op het menu. Broekmeulen kijkt er weer naar uit. “Dat zullen ongetwijfeld weer leuke duels worden.” 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden