Logo regio-voetbal.nl
Gezamenlijke verklaring van Woudrichem en SVW
Gezamenlijke verklaring van Woudrichem en SVW (regio-voetbal.nl)

Gezamenlijke verklaring van Woudrichem en SVW

  •   keer gelezen   Nieuws

WOUDRICHEM/GORINCHEM - Naar aanleiding van de vechtpartij na afloop van de competitiewedstrijd tussen Woudrichem en SVW hebben de besturen van beide clubs woensdagmiddag een gezamenlijke verklaring uitgegeven.

Woensdagavond houdt de tuchtcommissie een hoorzitting. Beide clubs vrezen voor een zware strafmaat.

De verklaring van vv Woudrichem en SVW luidt als volgt: 'Naar aanleiding van het incident na de wedstrijd tussen Woudrichem en SVW heeft bij beide clubs inmiddels een intern onderzoek plaatsgevonden. Naar aanleiding van de bevindingen hebben enkele personen reeds strenge straffen opgelegd gekregen. De toen aanwezige bestuursleden van beide verenigingen hebben er, tijdens en na het incident, alles aan gedaan wat redelijkerwijs van hen mocht worden verwacht en wat binnen hun vermogen lag om de rust te bewaren en – waar nodig – te laten wederkeren'.


'Hierbij moet tevens opgemerkt worden dat veruit het grootste gedeelte van de aanwezige mensen op het veld de ontstane opstootjes probeerde te sussen. Beide verenigingen willen nogmaals benadrukken dat zij elke vorm van agressie, zowel verbaal als fysiek, binnen en buiten het veld, ten strengste afkeuren'.

Over de 'strenge straffen' die intern zijn opgelegd, doen Woudrichem en SVW lopende het KNVB-onderzoek geen nadere mededelingen.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup